MIJN KLANTEN

In 2007 besloot ik mijn ervaringen rechtstreeks in te zetten in het bedrijfsleven en vanuit mijn eigen praktijk werkgevers en werknemers bij te staan in verzuimtrajecten.

Wie maken van mijn diensten gebruik?

Mijn klanten zijn organisaties in de regio Brabant, die het ziekteverzuim op de werkvloer drastisch willen verlagen. Zij zoeken daarvoor een passende en integere manier; hun personeel is tenslotte het arbeidskapitaal en het visitekaartje van het bedrijf!

De toegevoegde waarde

Voor een griepje of zwangerschapsverlof bestaat intern voldoende kennis en ervaring om dit op te vangen, maar het wordt lastiger wanneer de bedrijfsarts of UWV ingeschakeld moeten worden. Of als er diepgaande kennis wordt gevraagd over de arbeidsongeschiktheidwetgeving. Is er geen verzuimspecialist om u bij te staan in deze nieuwe situatie, dan wijst Dorpstraat 109 de weg naar een passende oplossing.

Veel gehoorde aanleidingen om van mijn diensten gebruik te maken:

  • “De bedrijfsarts stuurde ons een plan van aanpak. We moeten zoveel formulieren invullen dat het ons duizelt. Het is voor ons de eerste keer dat een medewerker langdurig ziek is en we willen het graag goed doen.”
  • “Een goede medewerker van mij is langdurig ziek en ik wil graag de goede stappen zetten, maar ik weet niet welke dat zijn.”
  •  “We hebben een medewerker met wie het niet meer klikt en hij is ook nog vaak ziek. Het is zo moeilijk om de zaak goed aan te pakken. Wat kunnen we doen?”
  •  “Het UWV stuurt steeds maar brieven. Eigenlijk zou een eigen interne deskundige wat met die zaken moeten doen, maar we zijn te klein.”
  • “Is er niet iemand die het allemaal uit handen kan nemen? In mijn bedrijf willen we er niet langer alleen voor staan. We werken al jaren aan het verlagen van het verzuim, maar het resultaat blijft onvoldoende. Een goede analyse en advies over wat we wel moeten doen zou ons echt helpen.”

Wilt u weten wat ik kan om het ziekteverzuim in uw organisatie te minimaliseren, lees dan verder onder het kopje ‘ Mijn diensten’.

banner3.jpg